fbpx

Gratis verzending v.a. € 30,-

100% Belgisch bedrijf

Snelle levering

Kwaliteitsproducten

Wij zijn Eva en Tim, een geoliede tandem die vrolijk en goedgemutst door het leven fietst en dat zie je ook aan onze ontwerpen: kleurrijk en met een vleugje humor.

Mooie herinneringen koesteren en bewaren doen we allemaal. Jouw herinneringen blijvend een bijzonder plekje geven kan in een herinneringsdoos. Herinneringsdozen zijn er voor alle gelegenheden: geboorte, huwelijk, communie, vormsel, een bijzondere reis… Maar ook wanneer woorden tekort schieten en je nog zoveel meer wil zeggen is een herinneringsdoos voor mooie en dierbare herinneringen aan de overledene een waardevol geschenk voor de nabestaanden.

Voor onze houten producten werken wij samen met een professioneel houtatelier. Zij leveren ons de grondstof: een stevig, duurzaam en warm natuurproduct. Door de eigenschappen van het hout laten wij ons inspireren om gezellige, stijlvolle, kleurrijke en originele ontwerpen te maken. We drukken direct op het hout, zonder gebruik te maken van een sticker of een folie. Dit zorgt voor een prachtig resultaat. Een greep uit ons houtassortiment: theedozen, herinneringsdozen, theelichthouders, wijnkisten,…

Elk gepersonaliseerd geschenk maken we, net als onze houten geschenken, in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen wij producten aanbieden van topkwaliteit én aan een betaalbare prijs.

Wij hopen dat jullie even enthousiast zijn over onze creadeaus en kijken er naar uit jouw ideale geschenk te verzorgen!

PS: Op zoek naar een origineel geboortegeschenk? Bekijk dan zeker onze geboortesets!